FőoldalRészvételi feltételekHasznos tudnivalókAjánlatkérésFoglalásBiztosításKapcsolat
Biztosítás


BIZTOSÍTÁSKÖTÉS


Javasoljuk minden utasunknak, hogy kösse meg irodánkban az EUB Biztosító, rendkívül kedvezményes síbalesetre is érvényes utasbiztosítását. Néhány száz forintért a biztosító átvállalja a felmerülő költségeket és megszervezi a mentést, szállítást, ellátást, stb…. A biztosítást online is megköthetik a lenti linkre kattintva.


Tévedés az a gondolat, hogy elegendő az EU kártya, habár annak nincs felső limithatára, viszont az egészségügyi ellátásnak általában 10-20 %-os önrésze van, amely akár a több százezer forintot is elérheti, nem számítva a hegyimentés (pl. helikopter) költségeit.  A két biztosítási módozat nagyon jól kombinálható, hiszen az  EU kártyának nincs felső limithatára, azonban az utasbiztosítás pedig fedezetet nyújt az önrészre.


Irodánkban útlemondási biztosítás is köthető, melynek költsége a részvételi díj néhány százaléka. Útlemondási biztosítás csak az előleg befizetésével egyidejűleg, utasbiztosítással együtt köthető. Az útlemondási biztosítás nem nyújt fedezetet, ha nincs kedve elutazni, esetleg az iskolából, munkahelyéről mégsem engedik el, nincs elegendő hó a kiválasztott síterepen, stb... Alapos indokkal kell szolgálni a lemondási biztosítás érvényesítéséhez, pl. akut betegség, baleset, stb...


A biztosítás részletes feltételei, egyéb módozatok megtalálhatók a www.assistravel.hu oldalon.Kössön biztosítást itt!


 

Ön itt jár most

Főoldal